Kleur behandelingen

Wat Zijn Pintura Highlights?

Pintura highlights zijn een prachtige manier om natuurlijke highlights in je haar te creëren. De Pintura-kleurtechniek, letterlijk "schilderen" in het Spaans, omvat het verven van het haar pluk voor pluk zonder folies.

Bij ons is een toner standaard inbegrepen bij de highlights om je kleur karakter en glans te geven, zodat het resultaat mooi één geheel is. Deze service is inbegrepen in de prijs.

Na de kleurbehandeling wordt je haar gestyled.

We maken gebruik van het merk KISHAIRCARE.

Welke kleur behandelingen zijn er?

Welke Verschillende Kleurbehandelingen Zijn Er?

Er zijn verschillende kleurbehandelingen beschikbaar om aan jouw wensen te voldoen. Of je nu je uitgroei wilt bijwerken om grijs haar te camoufleren of je op zoek bent naar een volledig nieuwe basiskleur voor je haar, onze salon heeft de oplossing voor jou.

Een van de meest populaire kleurbehandelingen die we aanbieden, is de Pintura Highlights behandeling. Deze behandeling kan ook worden gecombineerd met Low Lights om meer diepte en contrast aan je krullen te geven.

Als je twijfelt over de mogelijkheden of als je je haar al vaak hebt gekleurd en niet zeker weet of je gewenste look haalbaar is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden via de onderstaande whatsapp knop.

* Voor deze afspraak moet je al eens eerder bij ons zijn geweest voor een behandeling.

** Alle prijzen zijn " vanaf " prijzen. Deze zijn gebaseerd op een gemiddelde lengte, dikte & hoeveelheid haar. We zullen altijd van te voren met je bespreken wat we gaan doen en wat het zal kosten. 

*** Bij kort haar ( boven de kaaklijn) halen we standaard €30

 

van de prijs af.

**** Wil je een bepaalde combinatie wat hier niet bij staat? Stuur ons dan een appje door te klikken op de onderstaande knop


INCLUSIEF:

- Verse Koffie, Latte, Cappucino, Thee

- Behandel plan + Advies 

- Pintura kleuring  (+ eventuele toner) 

- Producten advies 

- Uitgebreide verzorging 

- Tips & tricks voor thuis

- Styling 


* Houdt rekening met een eventuele toeslag bij extra veel/lang haar of als het uitborstelen langer dan 20 minuten duurt. Dit zal voor de behandeling met jou worden besproken.

Stuur een mail naar Castleofcurls@gmail.com als je veel/dik/lang haar hebt zodat we wat meer tijd in kunnen plannen.