Huisregels


Huisregels bij Castle of Curls voor een Aangename Ervaring

Bij Castle of Curls hebben we enkele richtlijnen om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en een prettige ervaring heeft.

  1. Ontspan!: Ontspanning staat voorop. Laat je telefoon in je tas zitten en geniet van het moment voor de ultieme beleving.

  2. Geen Ongewenst Gedrag: Respecteer anderen en ons personeel. Ongewenst gedrag wordt niet getolereerd. "No Bad Vibes Allowed!"

  3. Nuchter Blijven: Als je onder invloed bent van alcohol of drugs en niet normaal kunt communiceren, vragen we je vriendelijk om de salon te verlaten.

  4. Afspraak Annuleren: Als je om welke reden dan ook niet kunt komen, laat ons dit dan minimaal 48 uur van tevoren weten. Anders moeten we helaas 50% van de behandelingskosten in rekening brengen, omdat we deze tijd speciaal voor jou hebben gereserveerd.

  5. Persoonlijke Eigendommen: Wees verantwoordelijk voor je eigen spullen. We zijn niet verantwoordelijk voor verloren voorwerpen, dus laat kostbare items thuis.

  6. Geen Kinderen: Als je een afspraak hebt voor jezelf of je kind, verzoeken we je om geen andere kinderen mee te nemen. Dit zorgt voor minder afleiding en een ontspannen ervaring.

  7. Op Tijd Komen: Kom op tijd voor je afspraak, omdat we in tijdsblokken werken. Als je meer dan 10 minuten te laat bent, kan de behandeling worden ingekort en betaal je toch de volledige prijs. Houd rekening met parkeermogelijkheden in parkeergarage StadsBaken P9, op ongeveer 5 minuten lopen van onze salon.

  8. Wees Jezelf: We moedigen je aan om jezelf te zijn! Het is belangrijk voor ons dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

  9. Geen Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan in de salon.


CURLS JUST WANNA HAVE FUN!

KVK: 77932013       BTW nr: NL003261015B34

Contact 

Blogs

About

Kennisbank