Swap Closet

Wat is de Product Swap Closet?

In de wereld van krullend haar is het vinden van de perfecte haarproducten vaak een uitdaging. Het is goed mogelijk dat je thuis een hele verzameling haarproducten hebt staan die net niet helemaal voldoen aan jouw behoeften. Daarom hebben we in onze salon het concept van een "Swap Closet" geïntroduceerd.

Wat houdt dit precies in?

Wanneer je een afspraak bij ons hebt gepland, bieden we je de mogelijkheid om kosteloos producten die je niet meer gebruikt te ruilen voor vergelijkbare producten. Dit stelt je in staat om iets nieuws te proberen zonder grote financiële investeringen. Bovendien dragen we op deze manier bij aan een milieubewuste samenleving. Hieronder vind je alle regels met betrekking tot het ruilen van producten:

 

Wat zijn de spelregels voor swappen?

  1. Ruilen bij een behandeling: Swappen is mogelijk tijdens een behandeling, aangeboden als service. Breng je ongebruikte producten mee van thuis om te zien of er iets in onze kast staat dat je nog nooit hebt geprobeerd of juist een favoriet product vindt.

  2. Productprijsklasse: De producten die je wilt ruilen, moeten zich ongeveer in dezelfde prijsklasse bevinden. Bij het swappen bekijken we graag samen welke producten je wilt ruilen.

  3. Minimale hoeveelheid: Het product dat je wilt ruilen, moet minimaal voor de helft vol zijn. Anders is er niet genoeg voor een ander om uit te halen.

  4. Soortgelijke producten: Het is de bedoeling dat je een vergelijkbaar product ruilt. Bijvoorbeeld, als je een stylingproduct hebt, ruil dat dan met een ander stylingsproduct. Op deze manier blijft ons assortiment gevarieerd.

  5. Eigen verantwoordelijkheid: Als je wilt ruilen, is het jouw verantwoordelijkheid om te beoordelen of een product geschikt is voor jouw haartype. We hebben niet altijd kennis van alle producten, dus kunnen we ook niet precies vertellen wat elk product doet.

  6. Ruilen is definitief: Zodra je een product hebt geruild, kan het niet meer worden teruggenomen. Ruilen is definitief en gebeurt op eigen risico. Denk dus goed na voordat je besluit te swappen.

  7. Buiten behandeling swappen: Als je buiten een behandeling wilt ruilen, is dat mogelijk tegen een vergoeding van €5,- per Swap Sessie. In één sessie kun je zoveel producten ruilen als je wilt.

Donaties Welkom

Heb je veel producten in je kast die nog goed gevuld zijn en wil je er graag vanaf zonder ze weg te gooien? Bij ons zijn ze van harte welkom. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

Aanbod

Ons aanbod wordt regelmatig via "mijn verhaal" op instagram getoond, zodat je altijd op de hoogte bent van wat we hebben. Als je toch graag persoonlijk wilt kijken, ben je natuurlijk altijd welkom om langs te komen.