Welkom bij Castle of Curls - De Krullenspecialist in Almelo en Omgeving

Ik ben Vera, een gedreven Allround kapster met meer dan 7 jaar ervaring. Mijn passie voor krullend haar is altijd mijn drijfveer geweest. Wanneer iemand met natuurlijke krullen of golvend haar onze salon binnenstapt, ben ik er als eerste bij om hen te laten ontdekken hoe prachtig hun krullen kunnen zijn.

In het westen zijn er tal van krullenspecialisten, maar hier in het oosten van Nederland is dat helaas nog schaars. Onlangs ben ik naar Almelo verhuisd, en dat was het moment waarop ik besloot me volledig te specialiseren in krullenverzorging.

Krullen Salon

Mijn onderscheidende kenmerk is dat ik me uitsluitend richt op krullen. Ik concentreer me voor de volle 100% op het verzorgen, knippen, stylen en het delen van handige tips voor krullenverzorging thuis. Hoe kun je zelf de prachtigste krullen tevoorschijn toveren? Welke producten zijn het meest geschikt? Welke stylingtechnieken zijn er? Al deze vragen kan ik voor je beantwoorden. Mijn doel is om jou van je eigen krullen te laten houden.

Ik neem graag de tijd voor mijn klanten. In mijn salon is er geen haast, omdat ik geloof dat het belangrijk is om even te ontspannen en de drukte van de buitenwereld achter je te laten. Ontspanning is essentieel, en daarom wil ik een beetje extra verzorging bieden, zodat je er weer helemaal tegenaan kunt. Krullend haar vereist nu eenmaal extra aandacht, dus waarom er geen ontspannende spa-ervaring van maken?

Female empowerment

Bij Castle of Curls sta ik volledig achter Female empowerment, en ik vind het van groot belang dat vrouwen zich zelfverzekerd voelen. Als ik met hun haar kan bijdragen aan dit zelfvertrouwen, dan is dat mijn missie. In onze salon willen we dat je straalt als een ware koningin! Voor vrouwen die een hijab dragen, hebben we een afgeschermde privéruimte, zodat ze ook hun krullen kunnen laten verzorgen. Tijdens hun bezoek wordt de deur op slot gedaan, zodat niemand zomaar binnen kan komen.

Kom je binnenkort bij ons langs? We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

 

 

Afgeschermde wasgedeelte
Privé Ruimte

CURLS JUST WANNA HAVE FUN!

KVK: 77932013       BTW nr: NL003261015B34

Contact 

Blogs

About

Meestgestelde vragen