Waarom een krullenkapper in Almelo?

Gepubliceerd op 24 november 2021 om 01:56

Waarom een krullen kapper?

Een krullen kapper in Almelo, daarvan zijn er maar weinig en daarom was dit voor mij een ultieme kans om alle krullies in Almelo en omgeving kennis te laten maken met een echte specialist op het gebied van krullen. Ik (Vera) wil laten zien dat er nog veel meer uit het haar valt te halen dan er in zit.

 

Goed gevoel

Het geeft mij zelf een onwijs goed gevoel als ik mensen ( voornamelijk vrouwen) iets kan leren waar ze zelf mee aan de slag kunnen en dat ze na een behandeling in de spiegel kijken en zeggen: " Wauw, ik wist niet dat er zoveel krullen in mijn haar zat, ik ben er echt heel blij mee". Het geeft mij een trots gevoel dat ik in de buurt iets kan aanbieden wat niet heel veel andere mensen kunnen, waarvan klanten weten dat ze daarvoor het beste bij mij terecht kunnen.  

 

Persoonlijke transformatie

Het afgelopen half jaar ben ik door een enorme persoonlijke tranformatie gegaan. Ik heb mijn zelfvertrouwen naar een hoog level getild na een moeilijke en onzekere periode in mijn leven en ben me gaan focussen op mijn zoon, mezelf en mijn business. Het leven is zo anders wanneer je je goed voelt! Als je lekker in je vel zit ben je zoveel krachtiger, positiever en vrolijker. Dit wil ik graag overbrengen op mijn klanten. Door het haar een boost te geven voelt iemand zich al zoveel beter dan daarvoor. Na een behandeling zie ik elke klant zo stralen en dat maakt me erg gelukkig.

 

Doelen 

Om te beginnen heb ik het kleinste kamertje in mijn huis omgebouwd tot een prachtige salon waar ik alle krullenbollen kan verwelkomen, maar de plannen voor de toekomst zijn wat groter. Ik vind het erg belangrijk, dat wanneer een klant binnenstapt zich gelijkt op zijn/ haar gemakt voelt. Een gezellige huiselijke sfeer! Even net dat beetje extra wat het 'm doet. Hopelijk kan ik samen met alle krullies in Twente een enorm klanten bestand op bouwen om zo in de toekomst iets heel gaafs te kunnen creëren wat hier in de omgeving nog nergens is. Ik laat mijn uitgebreide ideeën nog eventjes veilig in de kluis liggen, maar zoals het er nu uitziet zullen de plannen sneller worden uitgewerkt dan verwacht. Blijf iniedergeval op de hoogte via de Castle of Curls Instagram of Facebook .

 

Afspraak inplannen

De Castle of Curls salon is nog maar pas geopend, maar omdat veel mensen behoefte hebben aan een krulknip behandeling is het erg druk en raakt de agenda redelijk snel vol.

Afspraken in plannen kan super makkelijk via de online agenda. Zorg dat je je afspraak optijd boekt. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd een berichtje sturen via whatsapp of mail.

 

Welkom

Graag verwelkom ik je binnenkort in mijn salon en ga ik graag aan de slag met je mooie krullies.

Zie ik je snel ?

 

Liefs,

Vera 

Castle of Curls 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.