Kroeshaar stylen en knippen

Gepubliceerd op 12 december 2021 om 01:22

Kroeshaar (type 4 haar) stylen en knippen 

Krullenspecialist Almelo

Ik noem mijzelf krullenspecialist om dat ik gespecialiseerd ben in het knippen van krullen, maar daar voor vind ik wel dat ik alle soort krullen moet kunnen knippen en stylen. Niet alleen lichte slag, maar ook kroeshaar is een krultype en daarom heb ik besloten om zoveel mogelijk cursussen te volgen,zodat ik elk type krul mooi kan verzorgen,knippen en stylen. Het doel is dat straks heel Almelo en omstreken iedereen met krullen weet dat ik dè krullenkapper ben! 

Cursus Krul Kriyoyo 

Vorige week heb ik een cursus gevolgd bij Monique van Krul Kriyoyo, waarbij ik heb geleerd hoe ik type 4 haar (kroeshaar) kan stylen en in model kan knippen. Een super leerzame cursus. Het is een totaal andere techniek als bij andere type krullen, maar echt heel gaaf om dit nu ook te kunnen. Tijdens deze cursus kreeg ik ook een stukje producten theorie en nu begrijp ik het allemaal veel beter. 

Modellen

De techniek van Krul type 4 stylen en knippen heb ik nu onder de knie, maar nu moet ik nog trainen op de snelheid. Heb jij type 4 krullen en lijkt het je leuk om je haar gratis te laat stylen en knippen zoals hieronder op de foto's ? Stuur dan een bericht in het contactformulier of via instagram en dan plannen we binnenkort een datum in.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.